Ochelari de soare şi rame pentru ochelari      
 
DESPRE COMPANIE
SERVICII
LENTILE DE CONTACT SI SOLUTII DE INRETINERE
LENTILE DE OCHELARI
OCHELARI SI RAME
ECHIPAMENT
NOUTATI 
CONTACTE
 
 

 

 


Urmărind ultimele tendinţe în moda de ochelari, tindem să prezentăm în saloanele noastre în mod extins sortimentul ochelarilor de soare şi ramelor pentru ochelari. Con for m datelor revistei franceze "L'Essentiel de L'optik", în anul 2000 în toată lumea au fost înregistrate 30 de mii mărci comerciale. Şi, evident, aceasta nu este o limită. Desigur, este imposibil de a prezenta toate brand-urile optice într-un singur salon: nu ajunge spaţiu comercial şi volumul site-ului. În cele din urmă, la a noi veţi putea găsi colecţiile: Blumarine, Trussardi, Daniel Swarovski, Leonardo D, Lagerfeld, Thierry Mugler, Azzaro, Francesco Smalto, IKKS, X-One, Dessange, Sonya Rykiel, Roсhas, Charriol, Genesis, K:Actor, Olivero Contini, La Matta ...

"Grosfilley"

Compania "Grosfilley" a fost creată în 1950, ea este una din liderii pieţei optice şi produce colecţii Loris Azzaro, francesco smalto, Thierry Mugler, Charriol, Revillon, IKKS, Jacques DESSANGE. Ochelarii şi ramele se deosebesc printr-un înalt con for t, rezistenţă şi sunt fabricate din materiale preţioase.
www.grosfilley.com


"Leonardo"


Compania "Leonardo" este o nouă stea al business-ului optic. Aceasta este o companie germană veritabilă. Producţia acestei companii este concentrată în Bavaria, lângă oraşul Passau. Motivul ce stă la baza succesului companiei este calitatea superioară pur germană a articolelor fabricate, ceea ce poate fi demonstrat prin faptul că toate modelele sunt acoperite cu un înveliş în mai multe straturi, inclusiv stratul de 5 microni de paladiu şi stratul de sus de 3 microni de aur de 22 carate. Design-ul stilat, con for t înalt, folosirea unui material natural neobişnuit, cum ar fi fildeşul mamutului, sunt acele avantaje reale ale colecţiilor "Leonardo", care le permit să fie recunoscuţi în întreaga lume. Colecţia, într-un sortiment, complet este prezentată în saloanele noastre
www.Leonardo-d.de


"Swarovski"

La sfârşitul sec. al XIX-lea Daniel Swarovski a inventat o tehnologie unică de prelucrare automatizată a cristalului. Astăzi cristalele de la compania Swarovski sunt cunoscuţi în toată lumea. În prezent, cu aceste cristale se decorează tot: ochelarii, îmbrăcămintea, genţile, articolele de uz casnic şi chiar lenjeria. Colecţia de rame şi ochelari de soare „Daniel Swarovski” este produsă de către compania austriacă „Silhouette”.
www.swarovski.com

 

"NiGuRa"

Compania "Reebok" are tradiţii vechi de producere a articolelor sportive. În anul 1885 Joseph William Foster, sportsman-amator, locuitorul micului oraş englez Bolton, a fixat pe pingeaua pantofilor săi de alergat nişte cuie şi astfel a confecţionat primele – în lume. Astfel a apărut prima pereche de încălţăminte a lui Foster, şi în urma acesteia a apărut o companie privată mică "J.W.STER & SONS", unde, de mână, se confecţiona încălţăminte pentru atleţi. După Olimpiada anului 1924 încălţămintea pentru alergat a lui Foster a devenit etalon. În anii 1960 compania s-a extins şi pe alte ramuri de sport. De aceea nepoţii fondatorului au înfiinţat o companie nouă cu un nume nou de “Reebok”. În anii 1980 compania începe producţia în masă a vestimentaţiei şi accesoriilor. Ochelarii sportivi de marca Reebok sunt produse de către compania germană "NiGuRa". Pentru confecţionarea ramelor este utilizat sistemul pro-soft, care asigură con for t sporit. De asemenea compania "NiGuRa" produce ramele sub propriul nume şi colecţii de rame "Cerutti" şi "Porsche Design".
www.nigura.com


"Area"

"Area" este o companie nouă, cu strategii progresive, care se caracterizează prin folosirea tehnologiilor noi şi o gîndire creativă. La ziua de azi la "Area" muncesc permanent 65 de lucratori şi localul oficiului se află intr-o zonă pitorească la Villa Caiselli în Cortello, care este inconjurată de o grădina de 50 mii metri patraţi suprafată. În legatură cu extinderea internatională pe piaţa din Italia, compania a revăzut politica şi a extins reţeaua pâna la 15 agenţii regionale, localizate pe întreg teritoriul italian. "Area" conlucrează direct cu Europa şi comunicarea cu clientela se efectuiază în limba natală. Brendurile "Areei" sînt reprezentate în 30 de ţări şi reţeaua este alcătuită din 70 de distribuitori: Arvis, Kaos, K:Actor, La Matta, Genesis, Olivero Contini – ce reprezintă "Area" pe piaţa mondială.
www.area98.it